Natuursteen

Natuurstenen vloeren zijn de laatste jaren weer aan een forse opmars bezig. De redenen voor dit succes zijn overduidelijk. Natuursteen kan steunen op een reputatie van duurzaamheid en kwaliteit die sinds mensenheugenis bekend is. Het is een zeer solide materiaal dat met de juiste behandeling extreem lang meegaat (letterlijk honderd jaar) en vooral ook zeer mooi oogt.

Een andere reden is de grote diversiteit aan natuursteensoorten. Van over heel de wereld wordt natuursteen ingevoerd, elke steen met zijn unieke uitzicht en samenstelling. Telt men daar nog eens de verschillende afwerkingsmogelijkheden bij op, dan beseft men al snel dat natuursteen de klant een zeer rijk en gevarieerd commercieel aanbod biedt om zijn wensen te realiseren.

De grote diversiteit aan natuursteen tegels en hun eigenschappen maakt de keuze van de ideale natuursteen tegel niet makkelijker. Daarom is het belangrijk, wanneer u op zoek gaat naar uw natuurstenen vloer, dat u zich vakkundig laat voorlichten. Niet alle natuurstenen vloeren zijn bijvoorbeeld geschikt voor een plaatsing op uw terras. Onze Buggenhouts Tegelhuis geeft u graag deskundig advies zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe natuurstenen vloer.